Teamleden

Ton Krijgsman

Aasontwikkelaar / Karpervisser

Ton Krijgsman

Één van de krachten achter TKBoilies. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bedrijfsprocessen. Een visser met passie en spendeert graag zijn overige uren aan de waterkant. Met een ruime dertig jaar praktijkervaring zowel in de productie als mede aan waterkant. De uitdaging begint met een gedachte tot samenstellen van verschillende ingrediënten op voedingswaarde. Mijn uitdaging is het leveren van kwaliteiten producten.

Catch your dreamcarp!

Paul Breedveld

Fieldtester TKBoilies 

Paul Breedveld 

Paul Breedveld is de fieldtester van TKBoilies. Hij houdt zich bezig met het testen van voornamelijk nieuw ontwikkelde aassamenstellingen. Hij vist ruim 40 jaar op karper en bij voorkeur
op rivieren. Wedstrijdvissen is op dit moment ook een onderdeel van zijn visserij. Vooral de technische kanten van het vissen heeft zijn interesse, regelmatig bedenkt hij een nieuw systeem om zijn visserij te verbeteren.  

Victor van Diemen

De stille / Fieldtester

Victor van Diemen

Victor van Diemen is een teamlid van TKBoilies. In zijn dagelijkse leven werkt hij in de glastuinbouw. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin én van vissen. Al vanaf kleins af aan vist hij en hij heeft zich er steeds verder in verdiept. Zijn voorkeur gaat uit naar wateren met flinke diepte verschillen. Ook doet hij mee aan grotere wedstrijden.

Jonathan Opschoor

Statisch / struinendkarpervisser

Jonathan Opschoor

Jonathan Opschoor is een teamlid van TK. In zijn dagelijkse leven ontwerpt hij machines voor de tuinbouw. Hij vist 14 jaar op karper en doet dat zowel statisch als struinend. Tijdens het vissen is hij voortdurend bezig met het zoeken naar vis en probeert hij zijn visserij daarop aan te passen. Momenteel is hij actief in de wateren in de omgeving van zijn woonplaats.

Pascal Flink

Pascarp / Proudtocarp

Pascal Flink

Pascal Flink is een echte allround karpervisser. In zijn dagelijks leven is hij actief met verenigingswerk en is werkzaam bij een groothandel van visvoer. Al 40 jaar is hij bezig met experimenteren en finetunen om zichzelf te verbeteren. Het vissen
op verschillende wateren en het vissen van nationale en internationale wedstrijden is hier ook onderdeel van. Door kennis en ervaring probeert hij de puzzelstukjes van het karpervissen bij elkaar te brengen.

Roy Honkoop

De ondernemende karpervisser

Roy Honkoop

Roy Honkoop is een Teamlid van TKBoilies. Hij volgt momenteel een opleiding als allround constructiemedewerker. Sinds zijn 10e levensjaar is hij bezig met karpervissen en vanaf 14 jaar is hij fanatiek gaan vissen op karper. Hij vist het liefst op grote plassen en kanalen/rivieren omdat het hem dan extra voldoening geeft als hij een karper vangt.

De doorzetter/fanatiekeling

Jeffrey Krul

Jeffrey Krul, in zijn dagelijks leven werkt hij als zelfstandig ondernemer, het karpervirus is in tweeduizend tien toegeslagen. Geen jaargetijden zijn te gek voor Jeffrey, hij vist hele jaar door, is teammember van het Nederlands team. Groot of klein, elke karper is welkom om te vangen. Hij vist al wat jaartjes binnen Nederland, is over de grens ook niet onbekend. Voorlopig heeft hij zijn doelstelling extra gericht om met het Nederlands team een mooi resultaat te behalen.