Meteen naar de content

Welkom bij onze winkel

Over ons

1 van 2

Over ons

Het vangen van grote vissen is afhankelijk van verschillende factoren zoals je aas (boilies), montage van je onderlijnen en weersomstandigheden.
Door onze jarenlange ervaring karpervissen op cultuur wateren, grote oppervlakte wateren en (bootvissen) op rivieren, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een kwalitatief goed aas te presenteren.

Tijdens de beginperiode rond 1980 visten we met deegballen. Uit Engeland kwamen toen de gekookte deegballen (boilies). Die boilies zorgde voor een grote verandering in het karpervissen. Hierdoor hebben we vele mooie vangsten kunnen ervaren. Toen al merkten we dat de versheid van een boilie één van de belangrijkste ingrediënten was voor het vangen die “grote karpers”.

Met het team van TKBoilies helpen wij  jou aan een kwalitatief goed aas waarmee je je kans op het vangen van die ene grote karper (of meerdere) verbetert.

Een belangrijke eigenschap van onze boilies is de versheid. Die versheid garanderen wij door geen gebruik te maken van eieren, een geringe productievoorraad en alleen te produceren na bestelling.

Het enthousiasme en de tevredenheid over onze boilies van diverse fanatieke ervaren karpervissers, stimuleerde ons om de kwaliteitsboilies ook aan andere vissers aan te bieden.

Wij gunnen jullie dan ook geweldige uren langs de waterkant en een goede vangst!

Het team van TKBoilies.

 • Visie

  Wij zijn een onderneming die aas voor karper visser produceert door middel van mens- en diervriendelijke producten. Onze producten zijn dus ook voor de menselijke consumptie te gebruiken en dat betekent dat door middel van ons aas er geen schade aan de karpers en aan de natuur wordt gericht.

 • Missie

  Onze toekomstvisie is dat onze producten landelijk worden gebruikt door vele karper vissers, door het gebruik van onze diervriendelijke productie wordt er geen schade toegebracht aan de natuur en de karpers, maar kunnen de karper vissers wel het plezier halen uit hun hobby.

 • Duurzaam

  Duurzame vooruitgang is een noodzakelijk streven in het bedrijfsleven. Wie toekomstbestendig wil zijn én blijven, moet aan de slag. Van ambitie naar actie, dat is waar TKBoilies voor staat. Het doel? Een positief resultaat: voor mens, natuur en dier. TKBoilies staat met name bekend om haar zeer innovatieve, duurzame producten. Het brede assortiment is afgestemd op de moderne karpervisser.

 • Milieuvriendelijk

  Door meer milieubewust te zijn let je automatisch op je eigen gedrag. Wij als TKBoilies kijken naar het productieproces van producten voor klant tot aan de klant. Voorbeelden zijn het verminderen van het kookvocht tijdens de productie, een tweede leven van het verpakkingsmateriaal voor verzending en bewust omgaan met energieverbruik behoren als een standaard.