TKBoilies is verhuisd!

TKBoilies is verhuisd!

Vanaf januari 2013 tot december 2019 hebben wij TKBoilies vanuit onze schuren achter ons woonhuis gerund. Al sinds 2017 waren wij op zoek naar een plek waar wij konden uitbreiden. Dit omdat de schuren achterom te klein werden, steeds meer plekken in en om ons woonhuis werden gebruikt voor opslag van de voorraden. Halverwege 2018 kwam Ton zijn broer met het verlossende woord dat wij een gedeelte van zijn loods mochten huren om ons bedrijf uit te breiden!

Hier zijn wij ze heel dankbaar voor!

Keukenverbouwing

In november 2018 zijn we begonnen met de verbouwing, want er moest wel het nodige verbouwd worden. Gelukkig kregen wij veel hulp van onze ‘vissers’ die meer kunnen dan alleen vissen. In 2019 hebben we wel vertraging opgelopen omdat ondertussen de bestellingen gewoon doorgingen en een ziekenhuisopname van Ton.
Toch is het gelukt om alles op tijd klaar te krijgen om te verhuizen.

De verhuizing van TKBoilies is een feit!

Materiaal

Na een korte sluiting van de webshop, was het dan zover op 8 december 2019. Met een man of 10 ongeveer gingen we te werk. Alle grondstoffen en machines werden verhuisd naar de loods. Hier waren wel wat autoritten en sterken mannen voor nodig. 

Natuurlijk was het niet mogelijk om alles in één keer over te brengen. De verbazing was ook groot bij de mannen bij het zien van de hoeveelheid aan voorraden die in de schuren achter ons huis lagen opgeslagen. De weken na de verhuizing zijn dan ook benut om alles een plek te geven en alles aan te sluiten.

Voorraad

Alles staat bijna op zijn plek in de loods en wij kunnen het nieuwe jaar beginnen op onze nieuwe locatie:
West-IJsseldijk 46
Ouderkerk aan den IJssel

Ook zullen hier de afhaaldagen en alle workshops worden georganiseerd. Houd hiervoor onze agenda in de gaten! 

Binnenkort wordt de open dag georganiseerd, genodigden ontvangen van ons hierover later bericht.  

Wij willen iedereen die ons heeft geholpen om onze droom te realiseren heel hartelijk bedanken.
Tot gauw op onze nieuwe locatie en zie wat er allemaal gedaan is.

Terug naar blog