TKBoilies een 1e en 2e plaats op het NK Karper vissen

TKBoilies een 1e en 2e plaats op het NK Karper vissen

Koppel Danny van Logchem/Pascal Flink en Paul Breedveld/Jesse Feuerriegel hebben een ijzersterk podium gevist tijdens het NK Karpervissen.

TKBoilies een 1e en 2e plaats op het NK Karper vissen 02

Deze werd gehouden van vrijdag 22 april 2022 tot zondag 24 april 2022 in Groningen. Het NK was verdeeld over 2 wedstrijden van 48 uur, waarbij het eindresultaat qua kilo’s over beide wedstrijden bindend was. Na de eerste wedstrijd eind vorig jaar wisten Paul en Jesse aan kop te gaan met onder andere een zeer fraaie 20 kilo vis. 

Gevist op een ruime plaat van boilie kruim met daar overheen hele en halve boilies, in combinatie met de TK’s Brown Tasty dip.

Uiteindelijk gingen Paul en Jesse met een voorsprong van 17 kilo op de nummers 2, Danny en Pascal, de laatste wedstrijd in. Na een paar tactische besprekingen wisten Danny en Pascal, nog voor de schemering de achterstand weg te werken met een tweetal vissen. 

TKBoilies een 1e en 2e plaats op het NK Karper vissen 03

De volgende ochtend liepen Paul en Jesse toch weer uit met een vis in de vroege ochtend. Ditmaal was het verschil 800 gram.

Vroeg in de avond was het weer een vis voor Danny en Pascal en namen hiermee de leiding weer over. Nog 16 uur te gaan, wat een spanning. De nacht bleef bij iedereen stil, nu kwam het aan op de laatste uurtjes. Anderhalf uur voor einde van de wedstrijd, kwam de verlossing voor Danny en Pascal, nog een mooie vis van 9 kilo in het net.

Nu stonden wij met 16 kilo voorsprong en wij mogen ons zelf Nederlands Kampioen Karper vissen 2022 noemen. Paul en Jesse een fraaie tweede plaats. Trots op beide teams en TKBoilies Pascal en Danny

TKBoilies een 1e en 2e plaats op het NK Karper vissen 01

Geschreven door Pascal Flink

Terug naar blog