TK Weekend 2021

TK Weekend 2021

Elk jaar proberen wij als TKBoilies een weekend te organiseren voor de PR mensen of voor de klanten. Het eerste weekend van oktober trokken de heren van het pr-team en het jongeren team er op uit naar Rijkevoort om een weekend te vissen bij de visvijver De Sprong.TK-Weekend-2021-06

Tijdens dit weekend stond gezelligheid en kennismaking centraal. Bij aankomst werden we warm ontvangen met een bak koffie en uitzicht over de plas. Ton heeft een kort praatje gehouden over de planning van het weekend. We werden blij verrast toen we te horen kregen dat het een koppelwedstrijd werd. Er werden lootjes getrokken en daarna mochten we naar de stek rijden en op het gemak op te bouwen.

TK-Weekend-2021-07Nadat we alles opgebouwd hebben kwam eindelijk dat startschot, al snel wordt de toon gezet door Tristan hij vangt een mooie vis van 8,8 KG. Samen met zijn vader haalt hij deze mooie vis binnen.

Nu was het aan ons om hier overheen te komen.

Eerste vis

Heel de dag door werd er leuk vis gevangen en was de sfeer onderling erg goed, Petra en Vienna kwamen rond met versnapperingen en Vienna maakte mooie foto’s en filmpjes van iedereen. Jonathan en Danny werden even apart genomen om model te staan voor de TK's-kledinglijn die binnenkort zal staan op tkboiies.nl

De eerste dag kwam ten einde en de avond viel, het werd kouder en de vangsten werden minder.nog niemand had het gewicht gehaald van Tristan's eerste karper.

Ik ving nog een mooie spiegel in de vroege ochtend en daarna viel het in onze hoek stil. Dag twee begon erg mistig en fris, heel anders als dag één waar we nog een zonnetje hadden. Dit was ook in de vangsten te merken, behalve dan bij Victor die bleef lekker door vangen maar niet het gewicht om Tristan mee te verslaan. Om 12:00 uur was de wedstrijd ten einde en kon er opgeruimd worden.Toen iedereen klaar was met inpakken en aan de koffie zat kon de prijsuitreiking beginnen.

Er was een prijs voor zwaarste vis en een troostprijs voor de gene met de meeste vis.
Tristan kreeg de hoofdprijs met de grootste vis en Victor de prijs voor de meeste vissen. We kunnen zeggen dat het een geslaagd weekend was, waar veel gelachen werd maar ook werd gewerkt aan de teambuilding onderling. Ik hoop dat we weer in 2022 wat kunnen organiseren op een ander water.

TK-Weekend-2021-02

Blijf op de hoogte, want volgend jaar kunnen de klanten ook mee naar het TK-weekend uiteraard beperkt aantal plekken en afwachtend wat de maatregelen zullen worden met betrekking tot COVID-19.

 

Terug naar blog