Aanpak op een nieuw water.

Aanpak op een nieuw water.

Mijn vismaat en ik hadden al een tijdje een ander water op het oog, maar nog niet de tijd gehad om deze aan te pakken. En omdat deze plek makkelijker per boot te bereiken was moesten we eerst een plan maken om dit voor te bereiden.

Roy Honkoop Aanpak op een nieuw water 01

Eindelijk had wij de tijd en de voorbereiden getroffen om daar te gaan vissen.  
We kwamen op de stek aan en hebben eerst alles voor de regen opgebouwd. Daarna zijn we stekken gaan opzetten, maar het was een diep gat van 16 meter diep dus we wisten dat het een kantjes visserij werd. Een hengel ging links onder de kant op 2 meter diepte en de andere hengel tegen de overkant op 7 meter diepte. Mijn vismaat had ook zijn plek gevonden en zijn hengels neergezet.
Nu was het wachten......

Roy Honkoop Aanpak op een nieuw water 02

De eerste hengel liep om 12 uur af op de brown tasty 20 mm met een 14 mm brown tasty pop-up en dat resulteerde in een mooie spiegel.

De tweede run voor mij kwam tijdens het opruimen, op de hengel van de overkant dus we gingen snel de boot in om de vis te halen, eenmaal met de boot boven de vis gaf hij zich nog niet snel gewonnen en na een mooi gevecht gaf hij zich toch over. Na de vis op de foto te hebben gezet mocht hij weer zwemmen.

Roy Honkoop Aanpak op een nieuw water 03

Het was een mooie sessie met 2 vissen voor mij en 3 voor me vismaat meer dan geslaagd ondanks het slechte weer.

Groetjes Roy

Terug naar blog